Angajații Consiliului Județean și direcțiilor din subordine ar putea primi salarii mai mari. Vezi cu cât!

gheorghe sorescu consiliul judetean botosaniConducerea Consiliului Județean ia în calcul majorarea salariilor angajaților instituțiilor și direcțiilor din subordine, dacă bugetul va permite acest lucru. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, aceeași lege prin care au fost majorate salariile personalului nedidactic din învățământ prevede că se pot opera creșteri salariale și în zona de administrație, funcție de fondul de salarii. Majorarea ar fi de până în 12%.

like facebookAm cerut să se facă un calcul, o simulare, să vedem cât înseamnă fondul de salariu de până la 12% la tot personalul din Consiliul Județean și dacă ne încadrăm. A apărut și legea voucherelor de vacanţă. Vrem să vedem, să avem niște idei și vom decide în consecință”, a spus Sorescu.

Președintele CJ susține că funcționarii din administrație nu au mai beneficiat de majorări salariale din 2010 și că nu este normal ca o femeie de serviciu de la o școală să primească acum 1.200 lei, iar un consilier juridic de la Consiliul Județean să primească o leafă de 1.050 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *