Vezi ce declaraţii incredibile au dat doi primari în faţa procurorilor DNA!

inculpat audiat in sala de judecataProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au rămas uimiţi de ce declaraţii au putut da doi primari pe care îi anchetau.

like facebookVasile Mihalache a fost primar până în anul 2008 al comunei Cristeşti şi în prezent este consilier local şi este anchetat alături de actual primar , Ioan Aciobăniţei, pentru fapte de corupţie. Cei doi au depus acte false pentru a primi subvenţie de la APIA pentru păşunea comunală, 591 de ha.

După ce au fost luaţi la întrebări de procurorii cei doi au avut nişte explicaţii incredibile. Spre exemplu Vasile Mihalache le-a spus anchetatorilor că locuia departe de primărie, la 12 km, în satul Oneaga şi erau zile în care nu ajungea pe la instituţia pe care o conducea.

” Nu vreau să mă disculp, dar şi faptul că locuiam la 12 km, în localitatea Oneaga, făcea ca în unele zile să fiu departe de primărie, datorită condiţiilor grele de a face naveta fiind uneori nevoit să merg inclusiv pe jos, până când Primăria a achiziţionat un autovehicul”, a declarat alesul local în faţa anchetatorilor.

De celalată parte, actualul primar, le-a spus anchetatorilor că nu ştie care este diferenţa dintre taxa de păşune şi taxa pe animal.

” Sunt două taxe distincte, dar nu pot explica în acest moment care este diferenţa dintre ele. În momentul de faţă am un consilier cu care mă consult, însă anterior nu aveam un consilier juridic”, a afirmat Ioan Aciobăniţei.

Actual şi fost primar trimişi în judecată de DNA pentru acte de corupţie. Au încasat miliarde pe baza unor documente false

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *