Seară românească de muzică folk la Botoșani

seara-romaneasca-trei-dintr-un-folk-vineri-la-taverna-bella-napoliSeara românească de muzică folk, vineri, la Taverna Bella Napoli. Responsabilă cu muzica bună va fi tânăra cantautoarea Ștefania Iacob. Aceasta va cânta alături  Ghita Danciu, Valentin Moldovan, adică Trupa Orizont `77.

like facebookConcertul va fi unul cu totul și cu totul special pentru că, așa cum spune chiar Ștefania, ea va fi acompaniată  la pian de Constantin Panaite, un maestru al pianului si un artist extraordinar.

Organizatorii își propun să creeze o seara românească pentru a sărbători ziua drapelului marcată în fiecare an la data de 26 iunie. Drept  urmare, toți cei care vor participa sunt rugați să poarte la ei un însemn specific: o brățară, o bandană, un tricou, toate cu imaginea tricolorului românesc.

Membrii trupei Orizont `77, Ghita Danciu si Valentin Moldovan precum si botosaneanca Stefania Iacob îi vor delecta pe botoșănenii prezenți vineri seara cu piese celebre cum ar fi: Rau ma dor ochii ma dor (Balada fulgerata de vant), O iubire mortala, De dorul ochilor caprui, O sa stam cuminti, La revedere.

La eveniment va fi prezent si poetul Sorin Poclitaru, presedintele asociatiei fair play, asociatie care a sprijinit in organizarea evenimentului si in dezvoltarea profesionala a tinerei artiste botosanene Stefania Iacob. Toti cei ce vor fi prezenti sunt rugati sa poarte ie, drapel in piept sau un element vestimentar specific romanesc. Tot prin această asociație Ștefania a lansat anul trecut primul ei album.

Doritorii vor putea gasi bilete pentru acest spectacol de la intrare sau direct de pe facebook de la Stefania Iacob.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *