Doi clienţi ai unui bar, bătuţi cu ciocanul pentru neplata consumației

scandal-barDoi clienţi ai unui bar care au băut până ce li s-au terminat banii, iar ulterior au primit o bătaie de la barman soră cu moartea. Cei doi sunt fraţi şi locuiesc în satul Silişcani- comuna Gorbăneşti şi s-au dus la băut în barul lui Dan Grădinariu din acelaşi sat.

Fraţii Cristinel şi Daniel Pietraru au băut şi au început să facă scandal, cerând băutură pe datorie pentru că nu mai aveau bani. Proprietarul barului i-a refuzat, iar cei doi au început să spargă pahare.

Nervos, Dan Grădinariu a luat un ciocan şi i-a bătut pe amândoi, ulterior fiind preluaţi de o ambulanţă şi duşi la spital.

like facebookCei doi au necesitat 40, respectiv 50 de zile de îngrijiri medicale, iar proprietarul barului a fost acuzat de vătămare corporală gravă.

Acesta a ajuns să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi a fost obligat la plat a 82.000 de lei reprezentând daune morale şi materiale către cei doi fraţi. Sentinţa dată de Judecătoria Botoşani nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *