Rezultate deosebite obţinute de elevii botoşăneni la concursuri şcolare. Vezi cine sunt!

elevi fara fata (1)Elevii botoșăneni au obținut rezultate meritorii la două concursuri școlare. Este vorba de concursul de chimie ”Petru Poni”, care a avut loc la Drobeta- Turnu Serverin, unde elevii din județul Botoșani au obținut trei mențiuni speciale. Este vorba de Irimia Giovani Ionel și Anechitei Larisa, de la Liceul ”Dimitrie Cantemir” din Darabani și Chiribuță Anca Mihaela de la Liceul Bucecea.

De asemenea, doi elevi vor reprezenta județul la etapa națională a Concursului de chimie Raluca Ripan: Dănuț Murariu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și Iurea Iasmina Maria, de la Școala Gimnazială ”Gr.Antipa”.

like facebookLa Olimpiada națională ”Științe pentru juniori” județul Botoșani va fi reprezentat de elevii: Ștefan Bălăucă, de la Colegiul național ”Mihai Eminescu”-premiul I la etapa județeană, Medeea Moraru-Școala ”Spiru Haret” Dorohoi-premiul II etapa județeană, Ioan Puiu-Colegiul Național ”Mihai Eminescu”-premiul III precum și de Vlad Sergiu Ciobâcă-de la Colegiul ”A.T.Laurian”-mențiune și Oprița Ștefan Simion-Școala ”Spiru Haret” Dorohoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *