FOTO Mașina de lux a unui director din Botoșani, murdărită cu vopsea. Vezi cine i-a făcut-o!

masina lui Dan Dobos- murdarita cu vopsea de muncitorii de la Conrec- BotosaniMașina de lux a unui director de instituție public din Botoșani a fost stropită, joi după amiază, cu vopsea. BMW-ul seria 5 deținut de managerul Orchestrei Rapsozii Botoșanilor, cunoscutul interpret de muzică populară Dan Doboș, a fost „vopsit” pe capotă, portiere, aripi, cupolă și jante de muncitorii care lucrau la marcajele rutiere din municipiu.

like facebookDoboș rula cu mașina pe Bulevardul Mihai Eminescu, dinspre Carrefour spre Octav Onicescu. În fața Spitalului de Copii, unul dintre muncitori scapă furtunul cu vopsea din mână, iar vopseaua albă aruncată cu presiune a stropit mașina neagră.

Muncitorii care au greșit au încercat să curățe mașina într-o spălătorie, însă petele nu ai ieșit în totalitate, astfel încât directorul Rapsozilor va trebuie cel mai probabil să își revopsească BMW-ul.

masina lui Dan Dobos- murdarita cu vopsea de muncitorii de la Conrec- Botosanimasina lui Dan Dobos, murdarita cu vopsea de muncitorii de la Conrec -Botosanimasina lui Dan Dobos, murdarita cu vopsea de muncitorii de la Conrec - Botosani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *