Botoșănenii cu datorii la încălzire, executați de Modern Calor. Vezi cele mai mari debite!

executari modern calorModern Calor a reluat activitatea de executare silită la domiciliu pentru clienții cu restanțe foarte mari la plata facturilor și pentru care s-au obținut titluri executorii.

La finele săptămânii trecute, executorul judecătoresc, împreună cu reprezentanții societății de termoficare, au mers la alți patru datornici, la doi dintre aceștia echipele au pătruns în apartamente și au tăiat branșamentele la apă caldă și încălzire, debitele urmând a fi recuperate prin executarea veniturilor acestora. La celelate două apartamente au fost lăsate înștiințări prin care proprietarii au fost anunțați că marți, 28 aprilie 2015,  executorul va reveni și va intra forțat în locuință, în cazul în care accesul nu va fi permis de bună voie.

like facebookDebitele înregistrate de respectivii proprietari sunt următoarele: 12889 lei – Str. Grivița nr.13, sc. B; 9057 lei – str. G. Enescu nr.1, sc B, ap.17; 8153 lei – str. Col. Tomoroveanu nr. 7, sc. B, ap 14; 6161 lei – str. Prieteniei nr. 4, sc C, ap 24 (garsonieră). Executările silite vor continua marți și miercuri, executorul având în lucru încă 16 dosare din care zece sunt cu restanțe cuprinse între 8.000 și 17.577 de lei.

executari modern calor 1În paralel, echipele de intervenții ale societății Modern Calor au primit note de comandă pentru deconectarea de la rețelele de distribuție a instalațiilor de încălzire și apă caldă pentru alți 30 de consumatori care înregistrează debite foarte mari. Acești debitori au fost dați în judecată de două sau chiar trei ori, acțiunile în instanță fiind câștigate de societatea de termoficare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *