Leo Grozavu: Obiectivul ce l-am avut la începutul campionatului l-am atins

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani nu s-a mulţumit cu egalul obţinut în faţa CSMS Iaşi. Leo Grozavu a afirmat că îşi felicită jucătorii pentru efortul depus având în vedere că partida s-a desfăşurat la o oră neobişnuită.

like facebookTehnicianul a spus că după această partidă echipa pe care o conduce şi-a îndeplinit obiectivul stabilit la începutul campionatului, salvarea de la retrogradare.

„Vreau să felicit jucătorii pentru efort. nu a fost uşor să jucăm la ora 16.00 pe căldură. Asta a fost programarea, noi ne-am conformat. Am încercat să atacăm, dar Iaşul a venit cu lecţia învăţată, a stat în jumătatea de teren şi a încercat pe contre. Mă aşteptam la acest lucru, dar haideţi să vedem cine suntem, o echipa la al doilea an în prima ligă. La acest moment suntem salvaţi de la retrogradare. Obiectivul ce l-am avut la începutul campionatului l-am atins. Până la sfârşit tragem să obţinem un loc cât mai onorabil. Astăzi nu am avut prospeţimea şi inteligenţa să desfacem apărarea Iaşului. Mă aşteptam mai mult de la elevii mei, dar atât s-a putut. Sunt nemulţumit, aş fi dorit să câştigăm acest joc”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *