Colegii adolescentei găsită moartă şocaţi de dispariţia fulgerătoare

ioana drobota moartaPrietenii şi colegii de şcoală a adolescentei, de 16 ani, ce şi-a pus capăt zilelor au rămas şocaţi la aflarea veştii.

like facebook Zeci de mesaje au fost postate pe pagina sa de socializare şi nimeni nu îşi putea închipui ce a fost în sufletul Ioanei Drobotă atunci când a luat decizia radicală.

„Dumnezeu să te ierte suflet bun! Totul fara tine va deveni ceva ciudat nu imi vine sa cred asa ceva  aducandumi aminte cand mergeam la scoala si de prostioarele facute cand si mergeam la prut mergeam in club ne distram si acum ce sa aud ca ai facut !
Ai ales o cale oribila ai ales sa ne lasi pe toti
Pentru a ramana singura cum ai putut face asa ceva? Te iubesc ingeras ! Dumnezeu sa te odihneasca nu te vom uita niciodata, te voi purta mereu in gandul meu orunde oi fi orce se va intampla !”, menţionează o colegă într-o postare. 

Una dintre colegele sale dezvălui un posibil motiv al sinuciderii, o decepţie în dragoste.

„Dumnezeu să te ierte,copilă frumoasă! De ce să faci așa ceva :((,pentru un băiat? Nu imi vine să cred,am rămas fără cuvinte,sunt distrusă! Imi va fi dor să ne intâlnim,să vorbim,să bem un suc! Dumnezeu să te ierte!”, scrie fata.

Prietenii din copilărie refuză să creadă vestea şi spun că va râmâne mereu în amintirea lor.

„Nu vreau sa cred nimic din tot ce am aflat, insa sa stii ca indiferent de ce se va intampla eu voi avea amintirile placute pe care le-am creat de cand ne stim. Atatia ani plini de rasete si lacrimi. Am impartasit secrete, ganduri si sentimente. Nu imi doresc decat sa iti gasesti linistea si sa fii impacata cu tine insati. Te iubesc copilas si desi voi avea mereu un gust amar cand iti voi vedea casa stiind ca nu esti acolo, voi zambi in amintirea tuturor nebuniilor si prostioarelor facute impreuna. Iti va simti lipsa mereu, cea mai buna prietena a ta”, spune o prietenă.

 

„Ne vom aminti mereu acel chip angelic,acel copil plin de viata care a fostIoana Drobota!Dumnezeu sa te ierte!Sa ai parte de liniste acolo unde ai ajuns!Condoleante celor ramasi in suferinta!”, se arată într-un alt mesaj.

FOTO Tragedie. O adolescentă, de 16 ani, şi-a pus capăt zilelor

VIDEO Mărturiile cutremurătoare ale tânărului care a găsit adolescenta de 16 ani moartă în apartamentul comun

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *