VIDEO Mărturiile cutremurătoare ale tânărului care a găsit adolescenta de 16 ani moartă în apartamentul comun

medicina legala in fata unui bloc botosaniColegul de apartament al adolescentei care a murit, joi după amiază, a suferit un şoc când a descoperit trupul neînsufleţit.

Ionuţ Ciubotariu, de 19 ani, a menţionat că el era în gazdă în apartamentul de pe Aleea Gen Gheorghe Avramescu, iar proprietara a plecat la Bucureşti. În data de 15 martie a venit în gazdă şi Ioana Drobotă, elevă în clasa a IX-a a Colegiului Economic Octav Onicescu.

like facebookFata nu ducea lipsă de bani, părinţii fiind plecaţi în străinătate, însă era gospodină şi cuminte. Băiatul lucra de dimineaţă, iar fata avea ore după amiaza şi se vedea destul de rar, el ionut ciubotariu botosanidimineaţa pleca şi o lăsa dormind, iar seara de cele mai multe ori se odihnea el. Aşa s-a întâmplat şi joi dimineaţă, când a lăsat-o dormind, iar după 12 ore a găsit-o tot în pat, însă fără suflare.

A anunţat Ambulanţa şi de atunci a început calvarul. Băiatul a aflat că adolescenta cu care împărţea casa decedase. A suferit un şoc şi a început să plângă, iar cu greu se mai întorcea în apartament la solicitările poliţiştilor şi criminaliştilor sosiţi la faţa locului. Oamenii legii au ridicat toate pastilele din casă, după ce au constatat că pe trupul fetei nu erau urme de violenţă.

Băiatul, sfătuit de colegii de serviciu, şi-au luat câteva haine şi se pregăteşte să doarmă în altă parte câteva zile până ce trece şocul suferit.

FOTO Tragedie. O adolescentă, de 16 ani, şi-a pus capăt zilelor

 

 

One thought on “VIDEO Mărturiile cutremurătoare ale tânărului care a găsit adolescenta de 16 ani moartă în apartamentul comun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *