FOTO! O atletă din Botoșani, fostă miss, se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

andreea bejinariu BotosaniO atletă din Botoşani se pregăteşte pentru a ajunge la Jocurile Olimpice care vor avea loc în 2020 în capitala Japoniei, Tokyo.

Una dintre cele mai frumoase sportive din Botoşani, Andreea Bejinariu, fostă Miss Boboc 2013 la Liceul cu Program Sportiv, are programate în acest an câteva competiţii importante, după care se va concentra pe calificarea la Olimpiadă.

like facebookAdolescenta de 17 ani se pregăteşte în această perioadă pentru Mondialele de juniori 2 care vor avea loc în iunie Bulgaria. Calificările la această competiţie sunt programate a avea loc la începutul lunii viitoare la Vatra Dornei.

andreea bejinariu- BotosaniUlterior, Andreea va încerca să ajungă în iulie în Portugalia, la Europenele de juniori 1.

Specialistă în probele de 800 metri şi 1.500 de metri, dar şi în cursa de 2.000 obstacole, frumoasa atletă se pregătreşte pe unde poate.

Mă pregătesc pe unde pot şi unde sunt condiţii cât de cât acceptabile: la stadion, ACR, la pădure la Rediu şi pe şosea, când am alergări lungi”, spune sportiva antrenată de nouă ani de Constantin Nacu.

Munca pentru Europene, Mondiale şi chiar pentru Olimpiadă nu este deloc uşoară. În fiecare zi de luni şi vineri, Andreea are antrenamente de forţă, marţi tempou, de miercuri până sâmbătă repetări, de joi până duminică alergări lungi.

Deși se înțelege bine cu sportul, Andreea nu are prea mult timp liber. Când își face loc între două antrenamente sau concursuri, iese cu prietenii la un suc sau chiar merge la meciurile formației FC Botoșani. De asemenea, îi place să fie fotografiată, motiv pentru care merge la shootinguri, când are ocazia.

andreea bejinariu -Botosaniandreea bejinariu - Botosani

andreea bejinariu - botosaniandreea bejinariu - botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *