Culmea furtului. Hoţii au spart o casă şi au furat 12.000 de lei, însă i-au adus înapoi pe furiş

hot la furatÎn prejma sărbătorilor Pascale până şi hoţii devin mai milostivi. O dovedeşte o întâmplare petrecută în comuna George Enescu, unde hoţii care au spart casa unei bătrâne şi au luat 12.000 de lei, au returnat banii a doua zi, intrând tot pe furiş.

like facebookFemeia a reclamat sâmbătă că a găsit uşa la casă descuiată iar dintr-un dulap de haine a dispărut o poşetă în care se afla 120 de milioane de lei vechi. La sosirea echipei operative a Poliţiei Dorohoi, în timp ce aceştia prelevau urme, bătrâna nu mai contenea să se roage ca „Bunul Dumnezeu să-lfacă pe hoţ să returneze banii de înmormântare!”. Ba mai mult femeia se jura că va merge la biserică şi va „face părticele” pentru ca autorul să fie desconspirat.

Duminică, aceasta a anunţat din nou Postul de Poliţie că, pe timpul nopţii, autorii au devenit brusc milostivi şi i-au returnat poşeta cu tot cu bani. Banii au fost puşi în casă, după ce autorii au deschis un geam care era mai şubred. Chiar dacă femeia se declară mulţumită că şi-a recuperat suma, poliţiştii continuă ancheta pentru indetificarea autorilor care vor fi traşi la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii sunt siguri că la George Enescu nu a avut loc duminică nicio minune dumnezeiască şi spun că în aceste condiţii, furtul a fost plănuit de cineva care cunoştea foarte bine casa femeii şi care, cel mai probabil, a avut mustrări de conştiinţă peste noapte.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *