Cătălin Flutur, despre ”războiul” din fostul PNL: Pe mine mă interesează să-și lămurească problemele. Aștept să se hotărască

flutur turcanu sorescu aclCo-președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, este neutru în ”războiul” intern al fostului PNL. El a declarat că problema apărută, aceea privind numirea unui nou co-președinte după demisia lui Florin Țurcanu, privește doar vechiul PNL și că aceasta va fi tranșată de către Biroul Național al PNL și nu pe plan local.

Ceea ce se întâmplă la colegii noștri din fostul PNL este clar o problemă doar a lor. Culmea, nu decid ei cine va fi noul președinte. Decizia va fi a Biroului Național care va lua în calcul o serie de lucruri. Ca și co-președinte mă interesează să-și lămurească problemele  și să fie un președinte acolo cu care să putem lucra”, a spus Flutur, care a afirmat totodată că scandalul din vechiul PNL nu afectează imaginea partidului.

like facebookCo-președintele PNL Botoșani nu susține o anumită persoană pentru preluarea locului lăsat liber de Florin Țurcanu. Flutur a spus că persoana potrivită pentru el ”este persoana care va munci pentru partid” și cu care va putea lua decizii împreună.

Domnul Florin Țurcanu și-a manifestat un sprijin pentru domnul Mihai Țurcanu. Este foarte adevărat. Este persoana în momentul de față din PNL Botoșani care are funcția cea mai înaltă. Dacă domnul Mihai Țurcanu crede că poate să ducă la îndeplinire prerogrativele pe care le are prin statut pentru a conduce organizația Botoșani, dacă acceptă lucru acesta și poate să o facă, este foarte bine. De asemenea, dacă domnul Sorescu crede că poate să le facă pe amândouă, atunci foarte bine. Eu aștept ca ei să se hotărască”, a adăugat Cătălin Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *