Vezi ce a pățit un italian care a ucis o tânără de 19 ani din Botoșani în timpul unei partide de sex!

Lavinia Simona Ailoaiei
Lavinia Simona Ailoaiei. Foto: Facebook

Un bărbat italian care a ucis o tânără de 19 ani din Botoșani în timpul unei partide de sex a fost condamnat, vineri, la închisoare pe viață.

Andrea Pizzocolo, in varsta de 43 de ani, a ucis-o prin strangulare, in septembrie 2013, pe romanca Lavinia Simona Ailoaiei, care avea 18 ani, prezentata ca dama de companie. Dupa strangularea adolescentei romance intr-un motel din Olgiate Olona (regiunea Lombardia, nordul Italiei), italianul a violat cadavrul, pe care l-a abandonat ulterior pe un camp.

like facebookJudecatorii unei instante din Busto Arsizio (localitate situata in apropiere de Milano) au decis vineri condamnarea la inchisoare pe viata a italianului Andrea Pizzocolo, gasit vinovat de omor calificat, acte de cruzime si ascunderea cadavrului. Procurorii il acuzasera si de agresarea si sechestrarea unei alte romance, prezentata ca fiind tot dama de companie, dar care a reusit sa se salveze.

In plus, italianul va trebui sa achite daune in valoare de peste 235.000 de euro rudelor romancei ucise, constituite parte civila in proces.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *