PNL le răspunde PSD-iștilor: USL nu mai există. Bugetul județului, proiectele de dezvoltare și întreaga activitate a instituției sunt soluții liberale

pnl Botosani sediuLiberalii resping orice formă de colaborare propusă de social- democrați în Consiliul Județean. PNL Botoșani a reacționat, vineri după-amiază, printr-un comunicat la declarațiile făcute de secretarul executiv al PSD, Gheorghe Vâzdoagă, potrivit cărora atât PSD, cât și PNL, care au candidat împreună în 2012, sub sigla USL, au obligații față de cetățenii Botoșaniului.

like facebookUSL nu mai există, s-a desființat de drept, cu acordul părților, anul trecut, motiv pentru care toți cei care astăzi mai folosesc acest acronim în spațiul public demonstrează, fără echivoc, rea-credință și evidente intenții de manipulare publică. Astăzi, în Consiliul Județean Botoșani, majoritatea legal constituită este PNL, iar consilierii PSD au datoria să facă o opoziție onestă și constructivă, fără a induce în eroare opinia publică. Conducerea Consiliului Județean este o conducere integral liberală, iar direcțiile de dezvoltare sunt eminamente de dreapta. Este evident faptul că bugetul județului, proiectele de dezvoltare și întreaga activitate a instituției sunt soluții liberale, corecte, aplicabile, fezabile, soluții pe care actuala conducere a PSD nu le poate contesta, nici în fondul și nici în forma lor”, se arată în comunicatul PNL.

Vezi aici declarația lui Gheorghe Vâzdoagă!

 

One thought on “PNL le răspunde PSD-iștilor: USL nu mai există. Bugetul județului, proiectele de dezvoltare și întreaga activitate a instituției sunt soluții liberale

  1. Extraordinar! Ce comunicat de presa lanseaza PNL-ul cirpit(pardon, lipit c u un PDL aproape complet penal)? Piticania care a ,, lucrat” acest text a uitat oare ca aproape toate voturile obtinute la Botosani de catre actuala ,, majoritate de dreapta” au apartinut USL-ului, in principal PSD-ului? Daca USL-ul nu mai exista – si nu mai exista – atunci voturile PSD-ului au fost ,, sutite” de catre actualul PNL care, fie vorba intre noi, la Botosani , singur, nu realiza nici 10%.
    Lasati-va de comunicatele astea gaunoase, fara acoperire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *