Tupeul costă! Un tânăr a distrus o combină şi un tractor cu ranga. Acum i-a venit nota de plată

-Combina-claas_img1Un tânăr de 23 de ani a distrus cu o rangă şi un cuţit o combină, un tractor şi o remorcă pentru a se răzbuna pe patronul unei societăţi agricole. Robert Marian Sauciuc, din comuna Ungureni, a vrut să îi dea o lecţie patronului firmei Agrimpex SRL, iar în toamna anului 2011 s-a dus la combina şi tractorul parcate lângă o stână şi le-a distrus.

like facebookA tăiat cauciucurile la utilaje, a spart geamurile, farurile. carcasa motorului, iar în vara anului următor a incendiat şi un lan de grâu aparţinând aceleeaşi societăţi.  Pagubele estimate de proprietarul utilajelor au depăşit. 200.000 de lei.

Trimis în judecată pentru distrugere tânărul nu şi-a recunoscut faptele, menţionând că el a fost în discotecă în noaptea în care au fost distruse utilajele şi apoi s-a dus acasă şi s-a culcat.

Anchetatorii au percheziţionat maşina pe care acesta o conducea şi au găsit ranga precum şi cuţitul. Expertizele dispuse au concluzionat că acestea sunt uneltele folosite la distrugerea utilajelor.  De asemenea, tânărul a refuzat testul cu poligraful.

În urma declaraţiilor martorilor s-a ajuns la concluzia că tatăl tânărului şi patronul societăţii Agrimpex se duşmăneau de mai mult timp după ce primul a fost condamnat, în 1994, pentru tâlhărie pe baza acuzaţiilor omului de afaceri.

În cele din urmă judecătorii l-au condamnat pe Robert Marian Sauciuc la un an de închisoare cu suspendare şi l-au obligat la plata a 195.286 de lei pentru daunele provocate.

One thought on “Tupeul costă! Un tânăr a distrus o combină şi un tractor cu ranga. Acum i-a venit nota de plată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *