Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi racolează viitorii studenți din Botoşani

FEAA IasiFacultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, organizează, între 9 și 13 martie, o caravană de prezentare a programelor de studii în 10 oraşe din Moldova.

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a din 43 de licee din Moldova vor lua parte la proiectul de prezentare a programelor de studiu. Anul acesta, Caravana Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor va ajunge în Suceava, Botoşani, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Roman, Paşcani, Bârlad şi Fălticeni.

În această ediţie, studenţi însoţiţi de profesori ai facultății vor susţine prezentări în fața elevilor, cu informaţii despre: sistemul de admitere în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările pentru care pot opta, oportunităţile de voluntariat din cadrul campusului și posibilitățile de angajare.

Proiectul îşi propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor de liceu o perspectivă realistă asupra mediului academic economic.

În Botoşani, Caravana FEAA ajunge pe 10 martie în liceele: Colegiul Naţional „A.T. Laurian”, Colegiul Naţional „Octav Onicescu”, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”.

Pentru mai multe detalii despre traseul Caravei puteţi urmări pagina oficială de facebook FEAA – Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *