Primavara vine cu promotii la Botoșani Shopping Center

Botosani Shoping CenterBotosani Shopping Center sarbatoreste  primavara cu noua colectie Orsay. Va asteaptam sambata 28.02.2015 pentru a participa la un concurs unic in cadrul noii colectii Orsay Primavara 2015.

Continuam seria celor mai bune oferte cu Black week Carrefour, unde regasesti reduceri de    -50% la electronice si electrocasnice si reduceri consistente la multe alte  produse pentru gustul tau. Magazinele New Yorker si Leonardo continua cu reducerile substantiale la colectiile de iarna.

Reducerile din acest week-end merita sarbatorite la Mado, unde regasiti cea mai buna shaorma si promotia 5+1 GRATIS,  sau savurand un cocktail la cafeneaua Navia.

like facebookDuminica 1 martie  veti fi impresionati de veselia si vocile copiilor ce intampina primavara cu un spectacol impresionant incepand cu ora 11:00, organizat de Clubul Pro Dance.

Intampini primavara la Botosani Shopping Center si te bucuri de reduceri substantiale, martisoare, targ de antichitati si un spectacol impresionat  .

Despre Botosani Shopping Center

Centrul comercial are o suprafață totală de 22.031 m², din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 mp. Botoşani Shopping Center dispune de o suprafaţă închiriabilă de 14.864,99 m², din care 14.571,99 m² contractaţi de retaileri naţionali şi internaţionali, printre care Domo, NewYorker, Leonardo,  Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Cu un grad de ocupare de peste 90% realizat de cele 29 de magazine ale centrului comercial, Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă peste 3 milioane de vizitatori anual.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *