Tânăr prins de poliţişti cu maşina plină cu ţigări de contrabandă

tigari masina 3Un tânăr, de 26 de ani, a fost prins, joi, de poliţişti cu maşina plină de ţigări de contrabandă. Poliţiştii l-au prins în Săveni pe B.V din Republica Moldova în timp ce conuducea un autoturims înmatriculat în Franţa.

După ce i-au verificat maşina poliţiştii au descoperit 5.240 de pachete cu ţigări de peste Prut, în valoare de 57.640 de lei. Moldoveanul s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de colectare, deţinere, producere, transport, prelucrare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuiesc plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau destinate săvârşirii acesteia. Acesta a fost şi reţinut pentru 24 de ore urmând a fi propus pentru arestare preventivă.

„Totodată, întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul utilizat pentru transportarea acestora a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Botoșani”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *