O tânără din Botoşani şi iubitul ei, ajunşi idolii adolescenţilor, mătură pe jos cu sistemul de învăţământ

criss si vladEl are 20 de ani, iar ea abia 18. Vlad Gherman a trecut deja de emotiile examenului de Bacalaureat, insa Cristina Ciobanasu abia incepe sa simta emotiile examenului, in stomac.

like facebookIn aceasta vara, blonda urmeaza sa sustina examenul de maturitate si spera ca va reusi sa ia nota buna: „Am tot stat in casa in perioada asta pentru ca ma pregatesc de Bac si am zis ca, daca tot am prin o perioada mai libera, sa profit, sa invat. In ultimii ani, la Bac au fost dezatre, insa eu imi doresc sa fac o figura buna, sa iau nota mare, nu doar de trecere”, ne-a spus Criss.

De cealalta parte, Vlad a trecut deja prin acest examen si crede ca notele proaste din ultimii ani sunt cauzate de sistemului foarte prost pus la punct: „Eu mi-am dat seama ca problema nu este la elevi, nici la profesori, ci la sistem. In casa XII-a ar trebui sa stii deja ce vrei sa faci si materia sa fie in domeniul ala, cum e in America si in marile tari din Europa. E frustrant ca noi nu am ajuns acolo. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu am nimic cu religia, dar cred ca in clasa a XII-a elevii nu ar trebui sa mai aiba ore de religie, ci sa stai sa inveti. Sa stai acasa sau sa faci ore suplimentare cu materiile de la Bacalaureat. Bine, nici elevii nu-si dau interesul, stiu cum e. Profesorii au salarii mici si nici ei nu-si mai dau interesul asa cum ar trebui si uite aici se naste conjunctura nefavorabila si din cauza asta sunt dezastre la Bac in fiecare an”, ne-a spus indragitul actor.

Criss si vlad traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei ani, iar cei doi considera ca sunt suflete pereche si ca vor ramane impreuna pana la adanci batraneti. Vlad i-a daruit deja iubitei sale inelul de logodna, insa nunta se mai lasa asteptata o perioada:

„Ne dorim sa ne casatorim, insa vom mai astepta o vreme. Suntem prea mici pentru nunta, ne-am gandit sa facem pasul asta mult mai incolo, cand o sa avem in jur de 27 de ani”, ne-a mai spus Vlad.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *