Vezi când ar putea începe construcția Spitalului de Boli Cronice și câte saloane va avea !

Ovidiu Portariuc cu proiectul spitaluluiPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat, miercuri, că proiectul viitorului Spital de boli cronice a fost realizat și că cel mai probabil în toamnă va începe construcția efectivă a unității spitalicești. Spitalul de Boli cronice va fi construit lângă Spitalul de Recuperare și va avea trei etaje. Investiția ajunge la 200 miliarde lei vechi.

like facebookLa mai puţin de trei săptămâni de când am discutat la CNI, deja avem proiectul realizat, ceea ce mă face să cred că, dacă toate licitaţiile decurg în mod normal, fără contestaţii şi alte probleme, undeva în toamnă ne vom putea apuca de construcţie. Va fi un spital modern, inclusiv cu spațiu alocat pentru RMN, sală de mese, cu șapte-opt saloane, cu 100-200 paturi”, a declarat Ovidiu Portariuc.

El a declarat că finanțarea unității va fi asigurată de Ministerul Sănătății. Edilul municipiului a anunțat, de asemenea, că va fi transferat o parte din terenul existent în proprietatea Liceului Textil, pentru a amenaja și un parc pentru bolnavii spitalului, un teren de aproape 1000 mp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *