Consiliul Județean a primit bani de la Ministerul Dezvoltării. Vezi pentru ce și ce investiții vor să facă reprezentanții CJ

primari judetConsiliul Județean Botoșani primește de la Ministerul Dezvoltării peste 280 miliarde lei vechi pentru modernizarea unor drumuri, dar și pentru lucrări de investiții în infrastructura locală. Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, i-a convocat, miercuri, pe primarii din județ pentru a vedea cum repartizează suma primită.

Consiliul Județean are cinci propuneri pentru investiții noi, respectiv reabilitarea podului de la Broscăuți, reabilitarea DJ Murguța-Ștefănești-Dobârceni, modernizarea DJ Coțușca-Ghireni, a DJ Oneaga-Vorona, DJ Viișoara și DJ Ionășeni-Trușești.

Banii sunt insuficienți, dar vreau să discut cu primarii și să găsim și niște soluții. Aș vrea să facem și drumul care duce la Lacul Ipotești. Am prins bani pentru modernizarea zonei, dar vrem să facem și drumul spre lac. Ar fi nevoie de vreo 40 miliarde lei vechi pentru a asfalta acest drum. Mai trebuie bani pentru finalizarea investiției la apă și canalizare de la Vorona. Vor fi repartizați bani pe investiții în derulare , dar vor fi și câteva noi”, a spus Țurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *