Organigrama de la Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement se măreşte cu mai multe posturi: Un post va fi de director tehnic

consiliul local botosani1Nouă posturi noi vor fi înființate anul acesta la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement. Consilierii locali vor aproba, în ședința de joi, 29 noiembrie, noua organigramă a DSPSA, care prevede creșterea numărului de personal de la 87 la 96. Modificările în structura organizatorică au loc urmare a înființării unui compartiment nou, denumit ”Birou de intervenții pentru parcări neregulamentare” . Acest compartiment va avea în componența sa un număr de patru posturi de execuție, un șef birou și patru posturi de muncitori calificați, respectiv un șofer automacaragiu, un lăcătuș mecanic și doi mecanici.

Acest birou se va ocupa de gestionarea parcărilor cu plată și de ridicarea mașinilor parcate ilegal pe domeniul public. De asemenea, se propune și înființarea unui post de director tehnic în cadrul DSPSA, care va avea în subordine două activități: semnalizarea rutieră și gestionarea câinilor fără stăpân.

like facebookLa Compartimentul prestări servicii edilitare, se propune suplimentare cu două posturi de muncitor și transformarea unui post de muncitor în post de inspector de specialitate, în timp ce la Serviciul amenajări spații verzi din cadrul aceleiași direcții se propune suplimentarea personalului cu un post de muncitor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *