Ţurcanu: PNL-ul vechi va avea 65% din noul Comitet Executiv. Să înțelegeți unde suntem noi!

catalin Flutur Florin turcanu aclCo-președintele PNL Botoșani, Florin Ţurcanu, arată cu degetul spre colegii de partid din vechiul PDL și le spune că 65% din posturile de conducere din noul PNL vor fi atribuite, pe 31 ianuarie, PNL-ului vechi. El a declarat că sâmbătă, 31 ianuarie, va avea loc Consiliul Național al noului PNL în cadrul căruia va fi numit un Comitet Executiv.

Va fi un nou comitet care va conduce PNL-ul mare și PNL-ul vechi va avea 65% din noul Comitet. Să înțelegeți unde suntem noi. Avem patru parlamentari, avem rezultat dublu față de ei și aici suntem noi. Aici suntem noi: cu condamnarea sau fără condamnarea mea”, a spus Ţurcanu.

like facebookÎn replică, Cătălin Flutur, al doilea co-președinte al PNL Botoșani, spune că rolul noului Comitet Executiv al PNL va fi acela de a susține politica partidului, de a susține guvernul din umbră a noului PNL și cât poate de a-l susține pe președintele ales al României, indiferent câți membri vor fi din vechiul PNL sau din PDL.

Va fi o modificare la statut care se va vota în Consiliul național de sâmbătă, unde se va constitui o formulă restrânsă de conducere, care se va numit Comitet Executiv. Biroul Politic Județean va rămâne în aceeași formulă, într-o formulă paritară. Salut această variantă, dar asta nu înseamnă că dacă sunt în noul Comitet Executiv mai mulți membri de la PNL sau mai mulți de la PDL, asta nu înseamnă că nu avem un țel comun și o idee comună. Dacă or să fie mai mulți ce or să facă, vor face ceva împotriva partidului?”, a spus Flutur.

Consiliul Național al noului PNL se va reuni sâmbătă la Palatul Parlamentului pentru a discuta, potrivit Statutului, parcursul politic al partidului în perioada ianuarie 2015 – ianuarie 2017,

 

One thought on “Ţurcanu: PNL-ul vechi va avea 65% din noul Comitet Executiv. Să înțelegeți unde suntem noi!

  1. Turcanu tot nu intelege care-i chichirezul ! Nu conteaza atit de mult paritatea in structura noilor organisme, ci faptul ca acestea vor avea un singur presedinte si ca
    65% din organizatiile judetene vor avea presedinte penelist, iar 35% presedinti pedelisti. Dar tot o singura persoana, iar o parte din membrii actualului PNL cred ca Flutur ar fi un presedinte mai bun decit Turcanu.
    Este asa de greu de inteles pentru Turcanu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *