Prefectul a solicitat și punctul de vedere al juriștilor MAI în cazul dosarului președintelui CJ: Este o decizie grea de luat

prefect macaleti florin turcanu ovidiu portariucPrefectul județului Botoșani a solicitat și poziția juriștilor Ministerului Afacerilor Interne în cazul președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu. Costică Macaleți susține că decizia pe care trebuie să o ia, aceea de a-l suspenda sau nu din funcție pe Țurcanu, este una importantă și de aceea a cerut și sprijinul juriștilor din minister. Asta după ce, cei cinci juriști ai Prefecturii au avut poziții diferite cu privire la cazul Țurcanu.

like facebookAm solicitat Direcției prefecturi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne un punct de vedere și după ce voi avea și punctul de vedere al secretarului județului și al juriștilor de la Instituția Prefectului voi lua o decizie ca atare. Este un punct de vedere în plus. Decizia este foarte importantă și grea de luat în acest caz. Dacă am solicitat punctul de vedere, nu l-am solicitat întâmplător. În Instituția Prefectului sunt cinci juriști și au puncte divergente”, a spus Macaleți.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că răspunsul specialiștilor din MAI ar trebui să ajungă până la sfârșitul acestei săptămâni.

 

One thought on “Prefectul a solicitat și punctul de vedere al juriștilor MAI în cazul dosarului președintelui CJ: Este o decizie grea de luat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *