Flutur, după declaraţiile lui Ţurcanu: Niciodată nu am avut decât gânduri bune pentru acest proiect şi gânduri bune faţă de colegii din PNL

catalin flutur 2014Co-preşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur, s-a declarat surprins de declarația făcută de Florin Ţurcanu. Flutur a spus că îşi menține în continuare ideea că proiectul politic al marelui PNL este un proiect ”extraordinar și foarte bun pentru România” și că nu există disensiuni în cadrul noului PNL la nivel local, deși, susține Flutur, în cadrul mai multor organizații din țară există și astfel de situații.

Niciodată nu am avut decât gânduri bune pentru acest proiect și gânduri bune față de colegii din PNL. Noi nu am avut niciun fel de problemă din acest punct de vedere la nivel local”, a menționat Flutur.

like facebookEl a spus că nu poate să ia atitudine față de persoanele la care a făcut aluzie Florin Ţurcanu, întrucât nu fac parte din vechiul PDL. Flutur a afirmat totodată că a atras atenția colegilor din PDL, imediat după unificarea cu PNL, să își păstreze fiecare părerile personale, întrucât ”este mai important proiectul politic decât ideile personale”.

Vizavi de cine să iau atitudine? Domnul Monacu a fost membru PDL, dar nu a mai activat de trei-patru ani, iar domnul Botezatu este la Partidul Forța Civică și a intrat în marele PNL prin Forța Civică. Asta nu înseamnă că este un membru PDL. Și domnul Botezatu are părerea dumnealui personală. Atâta timp cât eu cu domnul Ţurcanu mă înțeleg, nu mă aștept să fie niciun fel de problemă”, a adăugat Flutur.

Florin Ţurcanu a declarat, luni, că scandalul cu privire la condamnarea sa a pornit din interiorul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *