A distrus o copilă, lăsând-o însărcinată la 13 ani. Vezi ce a păţit!

minora gravidaUn tânăr, de 21 de ani, a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava după ce a lăsat însărcinată o fată de numai 13 ani. Florin Grigore, din comuna Mihălăşeni, a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare fiind şi obligat să presteze 120 de ore de muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei din localitate. Magistrații l-au găsit vinovat de întreţinere de raporturi sexuale cu un minor în formă continuată.

like facebookFapta pentru care a fost condamnat s-a întâmplat începând cu vara anului 2012. A fost la ziua unei consătence, aceasta sărbătorind 13 ani, i-a adus un cadou şi s-au împrietenit.

La o lună de la onomastică au întreţinut relaţii sexuale, iar aventura dintre ei a mai continuat câteva săptămâni. Ulterior băiatul a plecat din sat în Botoşani, însă fata a rămas însărcinată şi l-a căutat. A dat de el şi i-a spus că va urma să fie tată, însă reacţia lui a fost să se mai culce o dată cu ea şi să o abandoneze.

În faţa anchetatorilor şi-a recunoscut faptele şi a spus că regretă, recunoscând în acelaşi timp şi paternitatea copilului născut de minoră. Instanţa l-a obligat să îi plătească o pensie de întreţinere pentru copilul născut în 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *