Soartă cumplită pentru o fetiţă de numai trei ani

fetita bolnava la trei ani elena antoneac1La numai trei ani. o fetita din Botosani a trecut printr-o operatie pe cord deschis si o multime de tratamente dureroase. Inca de la nastere, Elena Antoneac, a fost diagnosticata cu o boala de inima, salvarea ei fiind o operatie in Germania, care costa 5000 de euro.

like facebookA fost un copil pe care parintii si l-au dorit foarte mult, asa ca venirea pe lume a Elenei a produs multa bucurie in sufletele parintilor. Insa, veselia acestora nu a durat prea mult, pentru ca micuta a fost diagnosticata la cateva ore dupa ce s-a nascut cu o boala grava de inima: stenoza valvulara pulmonara, fiind operata pe cord deschis in Germania. Revenita in tara, cosmarul nu s-a terminat pentru Elena si parintii ei, fata fiind internata la diverse clinici din Cluj, Targu Mures si Bucuresti.

Mai apoi, Elena a fost diagnosticata cu multe alte complicatii la inima: traspozitie de vase mari necorectata, DSV larg de 13 mm, DSA de 10 mm, stenoza pulmonara severa, anastomoza cavo-pulmonara tip Glenn. Singura salvare a fetei este tot in clinica din Germania in care a fost operata prima data.

Fetita ar trebui sa mai fie supusa unei interventii chirurgicale, iar costurile se ridica la apoximativ 5000 de euro. Elena provine dintr-o familie saraca, iar parintii micutei au vandut toate animalele din curte pentru ca ea sa poata sa mearga la tratament.

„Traim un cosmar, numai o mama stie ce e in sufletul ei cand copilul sufera. Mi-as da si viața doar ca sa stiu ca fetita noastra o sa fie bine si sanatoasa. Avem mare nevoie de ajutorul oamenilor și speram din tot sufletul ca soarele sa rasara si in casa noastra. Viata Elenei este la mana oamenilor cu suflet, care o pot ajuta. Am vrea sa putem sa facem mai multe, am vrea sa nu cerem la nimeni, dar nu se poate, nu avem de unde. Am facut pana acum datorii uriase”, a declarat,, mama Elenei.

Cei care doresc sa o ajute pe Elena sa se vindece o pot face donand in conturile deschise la BRD Botosani, titular de cont fiind Dan Antoneac , tatal micutei.

RO68BRDE070SV30966000700- Cont RON

RO30BRDE070SV36526800700- Cont EURO

RO21BRDE070SV3652980700- Cont USD

 

fetita bolnava la trei ani elena antoneac

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *