Revelionul în stradă, în pericol de a nu mai fi organizat

concert revelion15Proiectul de hotărâre privind alocarea unei sume de bani pentru organizarea petrecerii în noaptea dintre ani a fost scos de pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local la cererea consilierilor PNL.

like facebookPrimarul Ovidiu Portariuc a declarat ca nu va renunţa la idee şi spune că va face tot posibilul pentru a găsi resursele financiare pentru revelionul în stradă.

„Se pare ca miile de botoşăneni care ar fi vrut să petreacă revelionul în stradă nu au starnit atenţia domnilor consilieri.  Vom căuta soluţii până in ultima clipă să vedem ce putem face. E greu, dar nu renunt la idee. Sper totuşi să găsim o formulă pentru că nu putem lasa mii de oameni fără această bucurie. Nu putem lăsa ca o traditie să fie intreruptă doar că din punct de vedere politic unii consilieri au considerat ca nu e oportun”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Consilieri PNL asu sugereat sa organizeze revelionul cu bani din sponsorizări, în timp ce proiectul de hotărâre prevedea alocarea de la bugetul local a sumei de 100.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *