Isprava unui tânăr de 17 ani: A furat un autoturism, s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident

politie noapteaUn tânăr de 17 ani este cercetat de poliţişti, după ce a comis nu mai puţin de cinci infracţiuni. Joi seară, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tulburea din oraşul Flămânzi, L. I. de 17 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care autovehiculul a părăsit carosabilul, izbindu-se în șanțul de la marginea drumului.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui alt tânăr, de 18 ani, din orașul Flămânzi, pasager în autovehicul. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti la scurt timp, pe raza localităţii Flămânzi. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like facebookMai mult, cercetările efectuate au stabilit că tânărul, profitând de neatenţia proprietarului, a sustras cheile autoturismului, care se afla parcat în localitatea  Nicolae Bălcescu, după care a condus vehiculul pe drumurile publice.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii a cinci  infracţiuni, respectiv furt calificat, distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *