Organizarea Revelionului, la mâna consilierilor locali. Vezi ce artiști au fost contactați!

concert revelion15Pentru că nu s-au adunat suficienți bani de la agenții economici, reprezentanții Primăriei Botoșani vor cere votul consilierilor locali pentru a organiza acest eveniment cu bani din bugetul local. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că a fost inițiat un proiect de hotărâre ce va fi supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local de luni, prin care s-a propus alocare a 100.000 lei pentru organizarea petrecerii în noaptea dintre ani.

Astfel, scena și sunetul ar costa 18.000 lei, artificiile 22.500 lei, iar artiștii 59.500 lei.

like facebookEl susține că din sponsorizări nu s-au adunat decât 20.000 lei, iar o parte din acești bani s-au dus pe pachetele colindătorilor.

Până la această dată au fost purtate discuții cu artista Andreea Bănică și trupa Maxim, pentru a susține spectacol de Revelion.

 

 

One thought on “Organizarea Revelionului, la mâna consilierilor locali. Vezi ce artiști au fost contactați!

  1. Mai Cosmine, unde dracu ai gasit tu scena si sonorizarea cu peste 4000 de euro, in timp ce pretul real ar fi cam de 2500 euro?
    In al doilea rind, Andreea Banica si trupa Maxim ??!! – care, sincer, nu este o mare artista – de departe nu merita ceva peste 13.000 euro !!!! De ce nu faci tu un revelion in strada cu un program incepind cu orele 23,00 pina la 1,30 , invitind publicul sa vina cu cite o sticla de sampanie sau cu vin, realizind contracte cu citeva formatii locale – unele foarte bune – cu ceva m,ai putin decit jumatate decit suma pe care te pregatesti sa o consumi din bugetul local.
    Ia mai terminati-o cu gogosile astea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *