Noul director al Muzeului Județean, criticat de un consilier județean

Aurel MelniciucDispute în Consiliul Județean de la nota obținută de Aurel Melniciuc la concursul pentru șefia Muzeului Județean. Un consilier a criticat, miercuri, rezultatul obținut de Melniciuc la concursul susținut pentru funcția de director la muzeu, spunând că aceasta este prea mare și că în perioada cât a fost director la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii nu s-au prea văzut rezultatele. Ciuștea a mai acuzat faptul că Melniciuc nu ar avea experiența necesară să preia noua funcție.

Acolo am văzut DNA. Condițiile de concurs erau de doi ani pentru vechime în funcție de conducere. Vreau să știu dacă are acești doi ani . De asemenea, consider că s-a trecut superficial peste lucrarea de management, în sensul că el spune că va creşte veniturile proprii şi că va creşte şi ponderea veniturilor proprii a muzeului, ori prin previziunile economice pe care le face dumnealui în lucrarea respectivă, ponderea scade în loc să crească. În lucrare, la proiectele propuse tipărește un anuar, un catalog, o broșură și un pliant. Mi se pare notarea cam mare„, a spus Dorin Ciuştea.

like facebookÎn apărarea lui Melniciuc a sărit consilierul județean Liviu Alexa, care a făcut parte din comisia de examen și care susține că ”Melniciuc este una din personalitățile judeţului, doctor în istorie”.

Vă invit oricând să îi puneți întrebări domnului Aurel. Notarea cam mare? Putea să ia 10 cu plus sau dacă ar fi fost nota până la 15 putea să ia 15„, a spus Liviu Alexa.

Declarațiile au fost făcute în momentul aprobării Hotărârii de Consiliu Județean privind validarea în funcția de director la Muzeul Județean a lui Aurel Melniciuc. Acesta a promovat concursul cu nota 9,77.

2 thoughts on “Noul director al Muzeului Județean, criticat de un consilier județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *