FOTO Accident grav la Cucorăni între doi suceveni

accident vw golf dacia locagn cucorani3Un bărbat, de 54 de ani, a ajuns, sâmbătă după amiază, la spital după ce a fost implicat într-un accident grav pe drumul naţional Botoşani-Dorohoi în zona popasului Cucorăni.

like facebookGhenu Horoabă, din Suceava, se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan ce mergea dinspre Botoşani spre Dorohoi şi a vrut să oprească la Popasul Cucorăni. Paznicul de la restaurant i-a făcut semn că parcarea este plină şi să caute un loc de parcare în altă parte.

A mers câţiva metri mai încolo şi a vrut să întoarcă, deşi era linie continuă, însă a fost lovit de un VW Golf condus de un alt sucevean ce mergea în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului Dacia a fost proiectată într-un copac de pe partea stângă a drumului, iar şoferul autoturismului a suferit mai multe leziuni fiind transportat, cu o ambulanţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati.  Şoferul VW Golf a refuzat transportul la spital.

La faţa locului a ajuns maşini de poliţie, dar şi o autospecială de descarcerare de la Inspectoratul Judeţean  pentru Situaţii de Urgenţă, care au intervenit asupra autoturismul Dacia Logan ce era avariat puternic.

accident vw golf dacia locagn cucorani4accident vw golf dacia locagn cucorani2accident vw golf dacia locagn cucorani1accident vw golf dacia locagn cucoraniaccident vw golf dacia locagn cucorani6

7 thoughts on “FOTO Accident grav la Cucorăni între doi suceveni

  1. Daca Tipisca circula regulamentar (Nu cum merge de obicei peste 100km/h, ca de’… taticu e om mare si ma scapa de orice) , poate se putea evita accidentul ! Sper ca te-ai linistit! De acum faci drifturi cu bicicleta!

    1. Nu cred ca e problema ta cum merge el avand in vedere ca nu e el vinovat…daca esti implicat intr-un accident, asta nu inseamna ca esti si vinovat….si stai linistit ca o sa gaseasca el cu ce sa faca drifturi, poate chiar in fata ta ca sa mori de ciuda…

  2. Da, sigur, toaaaata lumea ii vrea raul… Ca doar noi ne laudam ca tata nu lucreaza la drumuri si poduri cu ifose si figuri. Macar daca ar avea ceva cu ce sa se laude pe munca proprie. Nu pe a parintilor care il intretin si la 30 de ani… Rusine!!

  3. Nu am nevoie de mila nimănui. Sunt suficienti care imi poartă de grija. Nu a fost nimeni la accident si nu stiti ce sa intamplat. Nu va mai dati cu parerea. Si din ce imi castig eu existenta este fix treaba mea. Asa ca parerile astea asa spuse cand omul are o problema sunt de la niste oameni care nu au altceva de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *