Pietoni accidentaţi de şoferi care au dat bir cu fugiţii

criminalisti si politisti trecere de pietoni accident1Trei accidente cu victime petrecute în ultimile două săptămâni au avut un numitor comun, fuga şoferilor de la locul faptei.

Primul incident rutier a avut loc în data de 26 noiembrie, când un şofer de 34 de ani din Botoşani în timp ce mergea prin localitatea Tudora a încercat să întoarcă maşină şi când dădea cu spatele a lovit o femeie de 46 de ani.

like facebookDupă impact şoferul a părăsit locul accidentului fiind prins în aceeazi zi în Orăşeni Deal. Marţi, un şofer de 24 de ani din Coştiugeni a lovit grav o femeie, de 58 de ani, pe bulevardul George Enescu. Tânărul a părăsit de asemenea locul accidentului fără să anunţe poliţia.

Al treilea accident a avut loc, miercuri, când un şofer începător, de 21 de ani, a lovit o adolescentă de 16 ce traversa pe trecere de pietoni Bulevardul Mihai Eminescu. Şoferul a oprit după impact a întrebat cum se simte şi a plecat. Tânărul a fost prins de poliţişti a doua zi.

„Cei trei conducători auto şi-au motivat comportamentul adoptat ulterior producerii accidentului, prin aceea că, fie nu cunoşteau obligaţiile legale pe care le aveau în asemenea situaţii, fie victimele nu acuzau leziuni în urma evenimentului. Cei trei sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *