Viceprimarul Cosmin Andrei: Voi face o plângere împotriva domnului Ţurcanu pentru abuz în serviciu, la Parchet

cosmin andreiViceprimarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, intenţionează să facă o plângere la Parchet împotriva directorului Direcţiei de Servicii Edilitare, Eugen Ţurcanu, pentru abuz în serviciu.

Andrei se referă la mutarea patinoarului din Parcul Mihai Eminescu pe esplanada Sălii Polivalente, deşi şeful de la Edilitare primise o decizie scrisă prin care i se solicita să îl amplaseze în parcul Mihai Eminescu.

like facebookMâine (n.r. vineri) voi merge la Parchet şi voi depune o plângere împotriva domnului Ţurcanu pentru că ceea ce a făcut dumnealui este abuz în serviciu. Dumnealui a achiziţionat şi nişte cherestea pentru care va trebui să dea socoteală, oamenii de la DSPSA au muncit două zile să mute patinoarul. Din vina cui? […] Nu am mers astăzi (n.r. joi) la Parchet pentru că mai aveam nevoie de câteva documente”, a precizat viceprimarul în cadrul unei emisiuni de la postul local de televiziune Tele M.

Cosmin Andrei a adăugat că Eugen Ţurcanu este cercetat şi de Comisia de disciplină a Primăriei.

El susţine că Ţurcanu ar fi mutat patinoarul pe esplanada Sălii Polivalente după ce s-ar fi sfătuit în prealabil cu fostul primar, actualul director al Locativa, Cătălin Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *