Concluzia anchetei la Teatrul Vasilache: Florin Aioniţoaie a adus prejudicii de imagine teatrului

Florin Aionitoaie, Marius Rusu si Bogdan Horga la Romanii au talent-Pro TVDirectorul Teatrului „Vasilache”, Florin Aioniţoaie, a adus prejudicii de imagine instituţiei pe care o conduce. Cel puţin asta a constatat cea de-a doua comisie de anchetă, care a fost formată din doi profesori universitari, doi consilieri locali şi unul din viceprimari.
Membrii comisiei au concluzionat că Aioniţoaie a adus prejudicii de imagine teatrului, atât pe plan naţional cât şi internaţional, potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, în urma participării la show-ul Românii au talent.
Mai mult, directorul teatrului este acuzat şi de conflict de interese, după ce asociaţia culturală pe care o conduce ar fi beneficiat de fonduri nerambursabile de la Primăria Botoşani pentru un proiect.
S-au folosit resursele teatrului pentru această prezență în cadrul show-ului de la ProTV şi de asemenea pentru eventualul conflict de interese am înaintat organelor abilitate documentele pentru demararea cercetărilor pentru acest conflict de interese dacă există sau nu. Documentele au ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, redirecționat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani„, a spus Cosmin Andrei.
like facebookAcesta susţine că actorii păpuşari s-au plâns şi de o situaţie conflictuală care persistă în instituţie. Concluziile vor fi înaintate Consiliului Local şi urmează să se ia o decizie în cazul directorului Teatrului Vasilache.
Din comisie au făcut parte consilierii locali Gheorghe Ursuleanu, Aura Simion, viceprimarul Cosmin Andrei, prof. Cristian Pepino de la UNATC București, prof. Toma Hogea de la Universitatea de Arte G. Enescu din Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *