VIDEO O şoferiţă a avariat cinci maşini, după ce a confundat frâna cu acceleraţia

accident parcare tribunal botosani5O şoferiţă a avariat, miercuri la amiază, cinci maşini, după ce în loc să frâneze a accelerat. Femeia, aflată la vonalul unui autoturism de teren Mercedes GLK, a încercat să întoarcă în parcarea din zona Tribunalului.

like facebookDoina Caba a intrat în curtea instanţei şi a început să dea cu spatele pentru a merge spre Bulevard. În timpul manevrei, în loc să frâneze a apăsat pedala de acceleraţie. Astfel maşina a căpătat o viteză neaşteptată şi a intrat în alte patru maşini parcate în faţa Inspectoratului de Construcţii, un autoturism Dacia Logan, un Fiat Albea, un Renault Laguna şi un VW Polo.

Două dintre maşini aparţiuneau unor avocaţi din baroul Botoşani şi care au ieşit imediat să vadă ce s-a întâmplat. O explicaţie a impactului a fost că autoturismul Mercedes are cutia hidramată şi implicit doar două pedale, iar şoferiţa a apăsat acceleraţia în loc de frână.

La faţa locului a ajuns şi un echipal al poliţiei rutiere şi şoferii au fost invitaţi la poliţie pentru audieri.

accident parcare tribunal botosani4accident parcare tribunal botosani3accident parcare tribunal botosani2accident parcare tribunal botosani7accident parcare tribunal botosani8

One thought on “VIDEO O şoferiţă a avariat cinci maşini, după ce a confundat frâna cu acceleraţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *