Rashid Browne: Dacă voi juca, minutele bifate vor însemna pentru mine o experienţă şi vor fi minute care mă vor apropia mai mult de echipă

rashid fc botosaniMijlocaşul FC Botoşani, Rashid Browne, are oportunitatea de a juca pentru prima dată titular în meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Olandezul susţine că dacă va fi folosit, chiar şi fundaş stânga în locul lui suspendatului Acsinte, va încerca să joace cât mai bine.

like facebook„Pandurii este o echipă puternică dar nu trebuie să-i respectăm prea mult. Nu am emoţii înaintea acestui meci dacă voifi titular. Rămân concentrat pe ceea ce am de făcut pentru că dacă mă gândesc prea mult la faptul că trebuie să joc fundaş stânga sau că va fi primul meci în care aş putea apărea ca şi titular, atunci s-ar putea ca emoţiile să apară şi de aceea prefer să rămân concentrat la antrenamente. Fiind prima mea oportunitate, dacă ea mi se va oferi, voi arăta chiar şi ca fundaş stânga că am anumite calităţi şi că echipa poate conta pe serviciile mele. Dacă voi juca, minutele bifate vor însemna pentru mine o experienţă şi vor fi minute care mă vor apropia mai mult de echipă şi sper că dacă o voi face bine în retur să-mi aduc aportul şi să pun umărul la îndeplinirea obiectivului echipei”, a declarat Rashid Browne.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani se va disputa duminică de la 15.30 şi va fi transmis de Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *