Leo Grozavu: Este obligatoriu ca în cele trei etape care au mai rămas din tur să acumulăm puncte ca să avem o iarnă liniştită

leo grozavu fc botosaniLeo Grozavu, antrenorul FC Botoşani vrea de la elevii săi un meci bun din deplasarea de la Târgu Jiu. Tehnicianul a menţionat că este o deplasare dificilă împotriva unei echipe puternice şi este obligatoriu ca până la finalul turului să obţină puncte.

like facebook„Aşteptările noastre de la acest meci sunt ca de la orice joc. Ne dorim să plecăm măcar neînvinşi, dar gândul principal este să învingem. Este o deplasare contra unei echipe care din punctul meu de vedere nu cred că reflectă locul pe care îl ocupă acum în clasament. Chiar dacă avem două înfrângeri consecutive nu consider că trecem printr-o pasă proastă. Suntem o echipă mică şi chiar dacă am învăţat lumea cu rezultate mari, obiectivul nostru este menţinerea în prima ligă. Locul opt pe care suntem acum nu cred că arată că trecem printr-o pasă proastă. Sperăm cât mai repede să acumulăm puncte în clasament. Este obligatoriu ca în cele trei etape care au mai rămas din tur să acumulăm puncte ca să avem o iarnă liniştită. Am analizat Pandurii, am văzut că pe teren propriu au avut o inconstanţă în evoluţie. Sunt o echipă valoroasă cu jucători foarte buni şi ne va aştepta o partidă foarte dificilă. Nu voi menaja jucători pentru meciul cu Steaua şi nu cred nici ei se vor menaja pentru că dacă o vor face, s-ar putea să nu joace cu Steaua. Fiecare joc din campionat îl tratăm la maximă seriozitate, indiferent că avem sau nu cartonaşe. Nu avem cu ce să surprindem Pandurii, trebuie să muncim, să luptăm. Nu suntem o echipă care să surprindem şi văd că mai nou echipele sunt avizate şi chiar dacă sunt valoarea şi mult mai titrate decât noi au început să vină mult mai precaut. Trebuie să îi surprindem cu o altă tactică”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani se va disputa duminică de la 15.30 şi va fi transmis de Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *