Spectacol caritabil la Liceul de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani

Liceul de Arta Stefan Luchian BotosaniAsociația “Salveaza o inimă” organizează, în parteneriat cu Liceul de Artă “Stefan Luchian” din Botoșani, vineri, 21 noiembrie 2014, începând cu ora 18.00, spectacolul caritabil “De tine depinde viitorul lor”, susținut de elevii liceului.

Evenimentul, organizat la liceul botoșănean, are menirea de a strangefonduri pentru salvarea gemenilor Yanis și Rareș, diagnosticați de medici cu retinopatie de prematuritate stagiile 4 și 5. Intervențiile chirurgicale se pot face numai în Statele Unite ale Americii, la Clinica William Beaumont din Detroit.

Până la ora actuală, în cadrul campaniei umanitare “Gemenii vor să vadă zâmbetul mamei!”, organizată de Asociația “Salvează o inimă”, s-au strâns peste 3000 de Euro*,* care vor acoperi costurile pentru controalele medicale de la Clinica di Cura San Domenico din Roma, iar restul banilor donați vor fi folosiți pentru costurile intervențiilor chirurgicale din S.U.A. Lui Rareș, doctorii din România au reușit să-I recapete parțial vederea la ochiul drept, însă în cazul lui Yanis, complicațiie sunt mai mari și nici un doctor din România nu îl poate opera, singura sa șansa fiind operația în Statele Unite ale Americii.

like facebookSpectacolul caritabil va fi susținut de elevii Iacob Dayana, Mahu Alexandra, Eduard Sandu, Rusu Mădălina, Ailoaei Larisa, Fabian Anania, Buliga Robert, Lascarache Vali, Anton Daniel. Invitatul special este Ana Maria Bucsa, concurentă la “Vocea României” și spectacolul va fi prezentat de Gabriel Șobachi.

Ne bucurăm nespus că această campanie inițiată de Asociația “Salvează o inimă” a avut un așa mare ecou în mass-media și în sufletele oamenilor. Cu atât mai mare este bucuria noastră, cu cât s-a alăturat initiative noastre și conducerii Liceului de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani. Va fi un spectacol susținut de copii extrem de talentați și dorim să le mulțumim, în nume personal și în numele Asociației, pentru tot sprijinul pe care ni l-au oferit”, a declarat Ana-Maria Moraru, director coordonator evenimente al Asociației “Salvează o inimă”.

Donațiile pot fi făcute pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/ sau în conturile bancare

RO14RNCB0047127259210004 (Ron), RO68RNCB0047127259210002 (Euro),

RO41RNCB0047127259210003 (USD), deschide la BCR Sucursala Trusești (județul

Botoșani).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *