Transfugi, cu acte false, prinşi de poliţiştii de frontieră

transfugi georgieni raul prutDoi bărbaţi au fost prinşi, luni, de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să treacă, ilegal, graniţa dinspre Republica Moldova spre România.

like facebook Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi au descoperit cele două persoane care încercau să treacă rîul Prut pe direcţia localităţii Mitoc.

Cei doi nu cunoşteau nici o limbă de circulaţie internaţională şi aveau două cărţi de indentitate bulgăreşti. În urma verificărilor dispuse s-au stabilit că cei doi sunt georgieni, în vârstă de 34 şi 42 de ani, însă cărţile de identitate erau false. Râul Prut au reuşit să îl treacă cu ajutorul unei bărci pneumatice şi vroaiu să ajungă în final în Spania.

„Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi uz de fals.

La finalizarea cercetărilor bărbaţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră ale statului vecin”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial de Poliţie de Frontieră Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *