Leo Grozavu, înaintea meciului cu CFR Cluj: Îmi doresc ca băieţii să facă o partidă bună aşa cum au făcut-o cu Dinamo şi Rapid

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a prefaţat meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă, afirmând că speră la o partidă bună din partea elevilor săi.

like facebookLeo Grozavu a menţionat că nu crede zvonurile din presă privind refuzul deplasării echipei din Ardeal la Botoşani, declarând că adversarii se vor prezenta cu cea mai bună formulă. O altă dorinţă a tehnicianului este ca Stadionul Municipal să fie plin la ora meciului, 18.00.

„Asemenea jocuri sunt foarte frumos de jucat. Îmi doresc să avem un stadion plin, să ne bucurăm de acest spectacol. Nu cred lucrurile care se spun în presă de pe CFR, nu a existat o echipă în campionatul românesc să nu se prezinte pe ternul alteia la un meci. Probleme sunt peste tot în România, dar sunt singur că se vor prezenta cu cea mai bună echipă. CFR este un club care în ultimii 7-8 ani are trei participări în Liga Campionilor, au infrastructură dezvoltată, jucători valoroşi, chiar buget salarial mult superior nouă şi mă aşteptam să aibă o clasare bună în campionat. Pe de altă parte, echipa noastră este foarte bine pregătită, avem un lot bun. Mă îngrijorază numărul mare de cartonaşe, dar atâta timp cât în România se arbitrează în acest mod, la fiecare atinge se acordă cartonaş galben, nu mă miră nimic. Echipa din Botoşani nu este o echipă brutală. CFR nu cred că are la momentul actual individualităţi ieşite din comun, poate au avut în anii trecuţi, la momentul acesta cred că forţa grupului reprezintă forţa. Au jucători buni în special de la mijlocul terenului în sus, pe benzi şi în atac. Ne-am pregătit în consecinţă şi sperăm să îi anihilăm. Îmi doresc ca băieţii să facă o partidă bună aşa cum au făcut-o cu Dinamo şi Rapid”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *