Noi modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani. Vezi detalii!

plansa sens giratoriu bulevard 002

Reprezentanţii comisiei de sistematizare a circulaţiei au decis să facă câteva modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, una din măsuri vizează montarea de indicatoare pe strada Victoriei cu Alexandru cel Bun cu „Atenţie pericol accident”. De asemenea, s-a stabilit montarea de indicatoare cu „Oprirea interzisă” pe Hatman Arbore, precum şi pe un segment de pe strada Nicolae Grigorescu, în dreptul Şcolii 10. Vor mai fi montate indicatoare cu „Accesul interzis” autovehiculelor mai mari de 7,5 metri lunigme, în spatele magazinului Profi de pe strada George Enescu.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, în cartierul ANL Bucovina vor fi montate indicatoare care reglementează priorităţile arterelor de circulaţie .

like facebookS-au montat 14 indicatoare cu Cedează Trecerea, două indicatoare de obligatoriu la dreapta şi unul obligatoriu la stânga, funcţie de statutul arterelor. Cele principale nu au indicatoare, cele secundare au Cedează trecerea„, a adăugat viceprimarul.

Reprezentanţii Primăriei mai spun că se face un studiu privind realizarea sensului giratoriu de pe Bulevardul Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş.

Vom avea accesul interzis pe Bulevardul Mihai Eminescu pentru maşinile mai mari de 3,5 tone, astfel încât aceste maşini să vină din Calea Naţională-Petru Rareş. Avem de montat un stâlp în mijlocul intersecţiei şi s-a tras concluzia ca pe parcurs, funcţie de posibilităţi, vom încerca să achiziţionăm terenul care se află în propritate privată. Se va face sensul giratoriu exceptând acest teren. Este o variantă de studiu, urmând să alegem varianta cea mai bună„, a menţionat Cosmin Andrei.

 

 

One thought on “Noi modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani. Vezi detalii!

  1. Buna dimineata!
    Sa inteleg ca in functie de politicanul care locuieste in unele zone, se fac si aceste modificari;
    – Hatman Arbore – il incurca pe dl Grigoras de la RVG masinile parcate Duminica presupun. Atunci, vom convoca zecile de persoane care au nevoie de locuri de parcare in acea zone in anumite perioade din saptamana, ca sa faceti locuri de parcare pe unul din sensuri. Nu mi se pare normal ca o persoana „de afaceri” care s-a implicat in politica sa dicteze cum si unde sa fie puse, in interes personal, astfel de semne de circulatie, ignorand nevoile majoritatii. Daca nu e vb de acea portiune sau de persoana mentionata, imi cer scuze, dar am eu asa cred.
    – ma intreb in spate la Profi cine mai este/ sta in acea zona?

    Ar fi interesant ca cineva sa se autosesizeze si sa faca un pic de investigatii la astfel de propuneri. Ok, sunt de acord ca inca sunt multe care mai trebuie schimbate, dar nu „pe relatii” ci pe necesitatile celor multi.

    O zi buna va doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *