Fundația Mișcarea Populară organizează dezbaterea “Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”

fundatia miscarea popularaFundaţia Mişcarea Populară organizează vineri, 24 octombrie, cu începere de la ora 16.00, o dezbatere pe teme economice intitulată “Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”.

La evenimentul care va avea loc în sala de conferințe a Hotelului Unirea, Iași,  vor participa Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcarea Populară, și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

“Din numeroasele discuții pe care le-am avut cu românii, indiferent de  regiunea din care provin, preocuparea lor principală era cea a locurilor de muncă, de regulă puține și prost plătite. Urmare a eforturilor guvernului condus de Emil Boc, România și-a revenit din criza economică, dar acum, din cauza unui val de pomeni electorale și a favorizării baronilor locali prin fonduri sifonate de la bugetul de stat, riscăm să cădem, după alegeri, într-o nouă criză. România are nevoie de o îmbunătățire a mediului de investiții, de o creștere reală a absorbției fondurilor europene, de politici economice care să pregătească adoptarea monedei euro, nu de taxe și impozite destinate cârpirii economiei”, a spus președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu.

Sursa: Comunciat de presă Mişcarea Populară

One thought on “Fundația Mișcarea Populară organizează dezbaterea “Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”

  1. Cristian Diaconescu prinde vrabii din goana masinii, palavragind cui vrea sa-l asculte. Mai baiatule, pe vremea lui Boc si a lui Udrea au fost blocate platile pentru cele mai importante programe pe distanta unui an si jumatate. De ce? Datorita marilor probleme financiare neconforme. In anul 2012, la sfirsitul celor 6 ani de guvernare Boc, procentul de absorbtie a fondurilorc strurcturale era de 7%, iar in septembrie 2014 a fost de 40% – cu un plus de 33%. doar in 2 ani. Chiar nu aveti nici un fel de rusine ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *