Scandal de la administrarea pieţelor şi cimitirelor din municipiu: Unde se plânge şi se îngroapă copiii şi părinţii, acolo se beleşte pielea botoşăneanului

consiliul local botosaniPieţele şi cimitirele din municipiul Botoşani vor fi administrate pe următorii cinci ani tot de societatea Urban Serv. Consilierii locali au aprobat prelungirea contractelor de administrare de către Societatea Urban Serv a pieţelor şi cimitirelor, însă cu scandal. Iniţial, în proiectul de hotărâre s-a propus un termen de zece ani, însă consilierii au venit cu un amendament şi au redus durata contractului la cinci ani.

Consilierul local Mihai Brumă a criticat prevederile bugetare prea mari la capitolul investiţii, iar Gheorghe Iavorenciuc a propus ca aceaste activităţi să fie date spre administrare unor firme private.

Unde se plânge şi se îngroapă copii şi părinţii, acolo se beleşte pielea botoşăneanului. Dacă aprobaţi astăzi acest program umflat, sunteţi părtaşi la şmecherii, hoţii la acest contract „, a spus Iavorenciuc, după ce directorul societăţii Urban Serv, Simion Drelciuc, a motivat că cifrele sunt fundamentate.

like facebookÎn replică, consilierul local Florin Ghiorghiţă a motivat că activităţile respective trebuie administrate în continuare de societatea din subordinea Consiliului Local, pentru că sunt nişte locuri de muncă pentru botoşăneni.

Ţinând cont că până la urmă avem un personal, sunt sau nu sunt nişte locuri de muncă în grija Consiliului Local, pentru o societate din Consiliul Local„, a precizat Ghiorghiţă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *