Doi consilieri judeţeni şi-ar putea pierde mandatele în luna noiembrie

cj luiza alexandru vasile dumitrascuExecutivul Consiliului Judeţean va depune un proiect de hotărâre în şedinţa din luna noiembrie prin care va cere invalidarea mandatelor a doi consilieri judeţeni şi numirea altora în locul acestora. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, a declarat că este vorba de ex-liberalii Maria Luiza Alexandru şi Vasile Dumitraşcu, care, spune el, şi-au depus adeziunea la PSD când erau excluşi deja din PNL.

Unii au fost excluşi din partid şi s-ar putea să-şi piardă mandatele în noiembrie. Cei doi şi-au exprimat adeziunea la PSD pe 13 octombrie, dar cu o săptămână înainte au fost excluşi din partid. Excluderea va acţiona înainte. În şedinţa din noiembrie a CJ, vom cere la cei doi consilieri judeţeni invalidarea mandatelor şi vacantarea locurilor„, a spus Achiţei.

like facebookVicepreşedintele CJ crede că mulţi dintre cei care şi-au părăsit partidele „vor lua ţeapă şi s-ar putea să nu se aleagă cu nimic, ba chiar şi cu mandatele pierdute”.

La această dată, ACL deţine majoritatea în Consiliu Judeţean cu 16 consilieri PNL şi PDL şi susţinerea a doi consilieri PER şi PNŢCD, respectiv a lui Mircea Costea şi Bogdan Marius Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *