Cel mai mare regizor de la Teatrul Vasilache s-a pensionat

teatrul vasilache botosaniUnul dintre cei mari mari regizori pe care i-a avut în istorie Teatrul „Vasilache” Botoşani iese din activitate. După o carieră de 40 de ani, Valentin Dobrescu a decis să se pensioneze anticipat, cu doi ani înainte de limita de vârstă.

El recunoaşte că unul dintre motivele pentru care a decis să iasă la pensie alături de soţia sa, Aurica Dobrescu, şi ea actriţă la Teatrul Vasilache, este acela că atmosfera de lucru din instituţie este foarte proastă.

like facebookÎn aceste condiţii, teatrul pentru copii va rămâne cu un singur regizor, Marius Rogojinschi.

 

One thought on “Cel mai mare regizor de la Teatrul Vasilache s-a pensionat

  1. Iti doresc ani mujlti de pensie si, de ce nu, continuarea colaborarii cu teatrul la care ai avut multe satisfactii, insa trebuie sa recunosti ca in ultimii ani ai avut o atitudine proasta fata de institutia la care ai fost angajat. Ai calcat in picioare legea pentru a incasa bani de pe unde s-a putut. Ca urmare, nu se poate spune caTeatrul VASILACHE ti-a fost a doua casa in ultimii ani, ci doar o acoperire pentru a-ti rotunji veniturile personale. La fel a procedat si Auricuta ta, ea fiind simburele atmosferei proaste de care vorbesti. Sa fim seriosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *