Reprezentant al PNL despre Zmău: Este incorect şi imoral ca la jumătatea mandatului să îţi iei bagajul şi să pleci pentru o funcţie

atop zmau cucoreanuReprezentanţii PNL Botoşani condamnă atitudinea lui Dumitru Zmău, aceea de a părăsi partidul care l-a propulsat în Consiliul Judeţean. Vicepreşedintele PNL Botoşani, Verginel Gireadă, afirmă că a fost unul dintre cei care l-au susţinut pe Zmău pentru un loc eligibil pe lista de consilieri judeţeni, deoarece, prin natura meseriei avute, a considerat că este o persoană echilibrată, loială, integră, cu coloană vertebrală.

like facebookEste incorect şi imoral ca la jumătatea mandatului să îţi iei bagajul şi să pleci doar pentru că ţi s-au promis funcții. Gestul acestuia este incalificabil pentru că, indiferent dacă ești la putere sau în opoziție, trebuie să rămâi loial și solidar cu partidul care te-a susținut pentru a ocupa un post în administrația județeană. De aceea, dezaprob decizia acestuia de a părăsi Partidul Național Liberal și cu atât mai mult, de a se alătura așa-zișilor liberali care acum formează Partidul Liberal Reformator„, susţine Gireadă.

Dumitru Zmău este în cărţi pentru funcţia de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, propunerea venind de la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *