Două case au luat foc peste noapte

incendiu-acoperisPompierii botoşăneni au fost solicitați în noaptea de 24 spre 25 septembrie să intervină pentru stingerea a două incendii produse pe raza localităţilor Truşeşti şi Vorona.

La ora 22.52, Garda de intervenţie Truşeşti a fost solicitată să intervină în localitatea Buhăceni, comuna Trușești, pentru stingerea unui incendiu la locuința unei bătrâne. Ajunși la locul intervenției s-a constatat faptul că incendiul a pornit de la o sobă din cărămidă amplasată într-o bucătărie confecționată din lemn, lipită de casă. În ajutor au venit pompierii de la Garda de intervenție Ștefănești, cât și pompierii voluntari. Intervenția a durat aproximativ 4 ore, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 40.000 lei.

like facebookImediat după miezul nopții, Detașamentul Botoșani s-a deplasat cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea unui alt incendiu la o locuință în localitatea Joldești, comuna Vorona. Timp de aproape două ore, salvatorii au lucrat pentru stingerea și înlătuarea efectelor, fiind salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 80.000 lei, cauza probabilă a incendiului fiind coș de fum amplasat și neprotejat termic față de materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *