Accident cu trei maşini provocat de un botoşănean, la Rădăuţi

accident genericAccident, duminică seară, într-o intersecţie din municipiul Rădăuţi. Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Botoșani,  în timp ce conducea autoturismul, pe strada Iancu Flondor din municipiul Rădăuți, ajungând la intersecția cu str. Bogdan Vodă, a pătruns în intersecție fără să respecte semnificația indicatorului ”STOP” și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din orașul Milișăuți.

like facebookÎn urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în autoturismul condus de un localnic, de 26 de ani, care circula din sens opus pe strada Iancu Flondor şi era oprit la indicatorul ”STOP”, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau pe strada Bogdan Vodă.

 Şoferul botoşănean, dar şi o adolescentă de 17 ani, pasageră în maşina acestuia, au fost răniţi.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest,  rezultatele fiind negative în cazul conducătorului auto din județul Botoșani și a celui de 26 ani din municipiul Rădăuți și de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 20 ani din orașul Milișăuți, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *